Menu Close

DNEVNI HOROSKOP ZA 7.12.2021…

Dnevni horoskop za 7.12.2021 godine: Ljubav, Karijera, Zdravlje

OVAN

LJUBAV: Sve ono što vam se ne sviđa kod samih sebe, najradije biste gurnuli pod tepih. Ne može tako, voljena osoba vas dobro poznaje. KARIJERA: Učinite sve da vaše profesionalne sposobnosti dođu do izražaja i nemojte se bojati pokazati svoje znanje. ZDRAVLJE ILI SAVJET: Gimnasticirajte.

BIK

LJUBAV: Tajne i intrige će vas posebno inspirirati. Bit ćete skloni napraviti sve kako bi zadobili nečije srce. Pazite dokle idete. KARIJERA: Umjetnici će danas funkcionirati dobro, a svi ostali tražit će gdje mogu izraziti svoju kreativnost. Imat će jaku potrebu za tim. ZDRAVLJE ILI SAVJET: Mogući su e*otski snovi.

BLIZANCI

LJUBAV: Spremni ste spustiti kriterije jer shvaćate da je život mnogo jednostavniji nego što ste u početku mislili. Otuda i opuštenost i sreća u ljubavi. KARIJERA: Danas će vam na radnom mjestu biti lijepo i ugodno. Vjerojatan je domijenak povodom nekog dobrog događaja. ZDRAVLJE ILI SAVJET: Bit ćete odlično.

RAK

LJUBAV: Danas bi mogli doživjeti vrlo ugodno i neobvezujuće druženje. Neki će ljubav naći preko prijatelja. KARIJERA: Priznat će vam vaše zasluge u poslu, ali će odmah od vas tražiti i veću odgovornost. ZDRAVLJE ILI SAVJET: Dobro ćete se držati.

LAV

LJUBAV: Dok se vi pokušavate što više približiti, partner se pokušava što više povući u sebe i na taj način se udaljava. KARIJERA: Sitni nedovršeni poslovi zadavat će vam nepotrebnu glavobolju. Najbolje je da ih riješite čim prije. ZDRAVLJE ILI SAVJET: Nemir u duši i iznutra.

DJEVICA

LJUBAV: Ono što vam možda trenutno nedostaje u vašoj vezi danas ćete nadomjestiti boljim erotskim odnosom. KARIJERA: Male igre oko dominacije na radnom mjestu razotkrivat ćete svojom intuicijom. Oslonite se na nju. ZDRAVLJE ILI SAVJET: Povećanje opće senzulanosti.

VAGA

LJUBAV: Možda ćete vidjeti nešto što drugi ne vide, ali nemojte se time opterećivati. Dan je i dalje dobar za ljubav. KARIJERA: Ako upotrijebite svoju intuiciju na ispravan način, moći ćete postići mnogo više nego što očekujete. ZDRAVLJE ILI SAVJET: Bit će zanimljivih snova.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Sve ukazuje na to da ćete danas blistati. I samima će vambiti čudno koliko privlačite nečije oglede. KARIJERA: Danas se u poslu slobodno možete pozvati i na vlastiti šarm. Sve djelatnosti gdje vi imate utjecaja bit će vrlo uspješne. ZDRAVLJE&SAVJET: Uredite se da još više zablistate.

STRIJELAC

LJUBAV: Trudit ćete se biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima, ali će vam takav pristup biti stran. KARIJERA: Pred vama su potezi kojim ćete moći promijeniti uvjete pod kojim radite vi i vaši kolege. Pazite samo da ne prenaglite u riječima. ZDRAVLJE ILI SAVJET: Poštujte svoje tijelo.

JARAC

LJUBAV: Teško da ćete se dana moći složiti oko ičega s voljnom osobom. Pognite glavu i slušajte što vam ona govori. Nema vam druge. KARIJERA: Premda će izgledati da vas drugi protežiraju, nije baš tako. Zabavni ste i sposobni, a to se sada i traži. ZDRAVLJE ILI SAVJET: Odmorite se od svojih očekivanja.

VODOLIJA

LJUBAV: Danas ćete se osjećati dobro bilo da ostanete kod kuće u društvu voljene osobe, bilo da izađete van. KARIJERA: Novi radni zadaci zahtijevat će više kreativnosti i smisla da se stvari postave na novi način ili da se dijelom promijene. ZDRAVLJE ILI SAVJET: Idite dalje.

RIBE

LJUBAV: Vaše riječi pune emocija partner će prepoznati kao znak da je vrijeme za još bolje povezivanje i zbližavanje. KARIJERA: Danas radite na više razina: financijska strana napreduje dobro, a tu su i poslovi s komunikacijama, no i kreativna strana djelatnosti. ZDRAVLJE ILI SAVJET: Sve je na svom mjestu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.